Ismerje meg

TÖRTÉNETÜNKET!

Kedves Vendégeink!

Ahogy Önöket, úgy engem is nagyon hamar megfogott és rabul ejtett az olasz konyha és ottani vendéglátás, a könnyed ételek, a jókedélyű étkezés és az ízek élvezete. Húsz esztendőnyi vendéglátói tapasztalattal a hátam mögött, az olasz hagyományok nagy tisztelőjeként nyitottam meg 2011-ben Balassagyarmaton, a Trattoria Dolce Vita olasz éttermet, amely 2015-ben egy jelentős bővítés és felújítás keretein belül egy új – már rendezvények bonyolítására is alkalmas –  különteremmel lett gazdagabb.

Éttermünk a város szívében található, itt próbálunk meg egy kis mediterrán hangulatot csempészni határ-menti otthonunkba. Hitvallásunk, hogy a vendégekkel való megfelelő bánásmód és a minőségi alapanyagokra támaszkodó konyha erős alapot kölcsönözhet vendéglőnk számára.

Munkatársainkkal minden nap azon fáradozunk, hogy hitvallásunknak és az Önök elvárásainak maximálisan meg tudjuk felelni. Szezonális és rendezvényekre szóló ajánlatainkkal igyekszünk színesíteni kínálatunkat, melyet folyamatosan próbálunk megújítani.

Kínálatunkban a pizzáktól a korszerű Sous Vide főételekig szinte minden megtalálható. Legyen szó akár egy könnyed vacsoráról, vagy egy nagyobb családi vagy baráti rendezvényről, biztosan talál kedvére valót étlapunkon.

Reméljük az elmúlt évek bebizonyították elképzeléseink létjogosultságát, és biztosították a mediterrán íz világ helyét Palócország gasztronómiai palettáján.

Tani Szabolcs

tulajdonos

logo

CÍM:

Balassagyarmat, Thököly u. 20.

NYITVA TARTÁS:

hétfő – csütörtök 11-22

péntek-szombat 11-23,  vasárnap 11-22

TELEFON: 0635/300-810
0630/895-54-27
0620/231-19-20

2017 Trattoria Dolce Vita. All Rights Reserved.